Η LIAFARM Pharmaceuticals με δικό της περίπτερο στην 12η Health Expo Athens  

Με δικό της περίπτερο προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών συμμετείχε η LIAFARM Pharmaceuticals στην  12η Health Expo Athens  στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα. 

Είναι χαρακτηριστικό πως η LIAFARM συμμετείχε για δεύτερη φορά μέσα στο 2022 σε εκθεσιακό γεγονός, μία κίνηση που δείχνει τις προθέσεις της εταιρείας για επέκταση και στη Νότια Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι πλέον η Liafarm πραγματοποιεί παραδόσεις σε όλη την Αττική με καθημερινά δρομολόγια και δικά της κιβώτια, με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των φαρμακείων της Αθήνας.

Η αυλαία για τη 12η Health Expo Athens έπεσε, αφήνοντας σε όλους τους συνέδρους πολλές και ευχάριστες συγκινήσεις και το πανελλαδικό, συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός που διοργανώθηκε από τη Χαραμή ΑΕ, δια ζώσης και διαδικτυακά, το Σάββατο 21 & την Κυριακή 22 Μαΐου με φυσική παρουσία στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και τη Δευτέρα 23 Μαΐου. 

 

Επίσης στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά με φυσική παρουσία και διαδικτυακά, 2562 Επαγγελματίες Υγείας από όλη την Ελλάδα, Στελέχη Επιχειρήσεων, Καθηγητές Φαρμακευτικής, Ιατρικής, Διοίκησης και Οικονομικών, Απασχολούμενοι σε Φορείς Υγείας, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φοιτητές.